Monday, June 14, 2010

adelah seorang tu kan ..

dye yang aku rase ..mungkin lelaki ..sebab dye kate kalau aku tawu dye sape nanti aku jatuh hati kat dye .. n takan lah aku ni lesbian en ..n aku rase aku ta cukup sifat untuk jadi pengkid ..agaga...

dan ape yg dye buat adelah ... membace entry2 di blog aku dan meninggalkan komen2 yang macam t**k ... saye ulang semule ye kawan2 .. macam t**k !!! dan aku rase ..dye maybe dalam keadaan yg kurang sedar ketike dye meninggalkan komen2 tuh .. tapi takan lah hari2 kau nak dalam keadaan yg kurang sedar kan ?? mcm plek je ... haha ..

n kepade kau ..*kau tawu sape kau en ?? troskan lah membace ye .. dan troskan lah juge meninggalkan komen2 kau yang tak bergune tuh krane aku ta kan berhenti menaip ape2 idea yg kluar dari dalam kpale ..

tapi en ..kau ni student unisel ke ? or kau ex-intersaberian ?? or maybe kau ex- smk telok datok ?? aku un tatau .. since kau ade kate en yg dalam kelas aku dipanggel lembu ... aku dah blajar dalam bnyak kelas .. n stakat ni .. aku ta penah dengar agi org pggel aku lembu ... hAHA ...

snanye ape kau nak ?? perhatian ?? populariti ?? aku tak nmpak aape yg kau dapat kalau kau komen kat entry aku un snanye ..n aku un seriously ta fhm org mcm kau derr...

dlam satu komen tuh kau ade kate kau knal aku en ?? kau kenal aku dari mne ?? kalau kau mmg betol2 "kawan" aku kat dunie nyate ni .. kau mmg trok lah ... sbb aku rase mmg semue kwan aku tawu yg aku dah penah menjejakkan kaki kat oversea .. aku fhm kalau kau kate kau belom pernah .. ye lah .. erk ..pape je lah ...
n tuh antare salah satu bukti yg kau ta kenal aku ..haha....



btw .. aku snanye ta bpe na kesah un pe yg org na kte pasal aku n blog aku .. bagi aku .. kau na kutuk2 aku .. kau lah tggung dose en .. *itu un kalau kau tawu lah kan .. agagaga...
teroskan lah ape yg kau sedang bwat tuh ye "kawan" (:


babai !!

6 comments:

Anonymous said...

haha ! LEMBU = KERBAU = BABI KOT = BADAN KAU, hahhahhaa, sama kot, hahhahaha. london konon. muka mcm org minta sedekah kat london adalah. hahahhahahha. buat apa nak populariti dari kau ? hahahha, kau popular ke. popular cbb badan kau yg gemok tu ke. hahhaha, tq lah cbb post entry berkaitan aku nih, saja nak bg kau glamour sikit. kesian je tgk kau kan, asyik cari publisiti murahan je,, lagi2 ngan geng2 kau yg penagih tuh, hahhahahha,

wawa the beayR said...

spe ajar kau equation cmtuh weh ?? aku ta pernah tawu un .. bengong ...

kau kate aku mcm org mintak sedekah kat london ?? cube kau pegi sne sendiri .. tngok kau jadi ape .. tah tah jadi pelacur yang kalau org pandang un na muntah kat blakang oxford street tuh .. haha...

aku tade kate un aku ni popular .. n aku mmg ta rase diri aku popular .. n bile mase plak aku carik publlisiti murahan ?? haha...

geng2 aku yang penagih tu ?? jap jap .. kalau diorang penagih un .. pe masalah kau ?? aku tak rase dorang penah bwat hal kat sesape .. sepenagih penagih dorang un .. dorang ta busuk ati cm kau !! dorang baek .. peduli ape dgn status dorang penagih ke ape .. ke kau jeles kawan aku ramai dan kawan kau cume sikit ?? haha... bengong ...

btw .. boleh ta kalau na kate sesuatu tuh .. fikir dulu ?? jgn na maen suke2 ati je ??

Anonymous said...

haha ! lembu gemokkk !! mcm babi. hahha

wawa the beayR said...

haha.. dah habes modal nak mengutuk ?? amek kau .. BIG LOSER !!!

kau cakap org lembu lah .. babi lah .. gemuk lah kau tuh mcm bgus sgt .. bodoh punye org ... org pengecut dgn bodoh macam kau je yg akan bwat macam ape yg kau bwat skang ni tau ta ??? DASAR PENAKUT ...


gelak guling2 aku tngok comen last kau tuh ... da hbes modal ?? hahahahahahahahahahaha



:DDDDDDD

wawa the beayR said...

* komen

Mrs. Apple :) said...

followed :)