Saturday, December 4, 2010

it's my birthday !!



happy birthday yang ke 19 untuk diri sendiri ye , haha , tapi dah 19 dah aku , semoga lah aku pnjang umur n murah rezeki n boleh jwab exam dgn baek nanti n boleh dpat bf cepat2 . haha .

so taun ni mcm takde pape yang best je ,taun lepas siap ade orang call wish birthday ramai2 agi . best gile ouh . hehe . n akan ingat smpai bile bile nih , hihi.



so i wanna congratulate myself sebab dah 19 tau idop kat dunie ni , n i wanna wish happy birthday again ,to me n my twin sister , farah atira .(:
sweet 19 yaw !!

(:

4 comments:

abdul rasyid..... said...

sweet 19 both of u, twins!! :)

farah wahidah said...

thnx rasyid .(:

siti fatimah said...

wawa ade kembar ke ?

happy birthday sweetie ;)

farah wahidah said...

ade la timah . mmg jarang mention kat blog pun .
thnx timah (: