Monday, November 22, 2010

abang.

i hate u .can i ? i seriously hate u . haaaatttteeee u . dont ask why .u the perfect one. the paling rajin , the paling pndai kan ? ape lagi ? sume abang je . abang sorang je yang buat pape tak slah .abang sorang je lah yang betul sume, abang sorang je yang boleh kuar bwak kete abah even abang da buat kete abah eksiden dulu . dgn alasan ? abang kan lelaki , dah besar. wtf ? even da buat kete eksiden n calar2 pun still boleh agi , dulu awa eksiden moto mrah gile kot. ni tak . awa tngok mase abang blek lepas kete eksiden tu , ilek je , mse abang cal mama ckap kete eksiden pon mama cool je . heih .


u wont know abang if i said i hate u , sbb u wont think that i will hate u rite ?? sapelah awa ni kan untuk benci abang ,heih.abang kan anak sulung .lelaki pulak tu , awa ni anak no 2 , pompuan pule , so what can i do to prove anything ??

mama salu compare awa dgn abang , lelagi since awa da msuk u ni , abang tau ? abang mane tau ,abang tau sebulan mintak duet mama kasi , bile awa mintak , melenting 40 ari ta brenti , haih.

abang , awa rase awa tak blek kot jumpe abang mse abang cuti sem nanti . mama tak suke awa kat uma , menyusahkan katenye , tak buat pape yang menyenangkan dye , sume salah , pdhal abang mcm bngun pagi pastu becucuk tanam kat uma kan ? haih .yang penting awa tade prasaan nak balek selalu sem ni , n even abang blek pun , i dont think i will go back home , merajuk dgn umah ,

awa akan balik if mama betul2 da rindu kat awa je . awa ape kesah duk kat hostel ni sorang2 ke .ape ke . eden tak kesah . asal tayah balik umah ,jumpe abang yang PERFECT tu , buat hati berdarah je ,haih .

n if abang nak jumpe awa pun , abang dtg lah unisel . or eh abang kan salu kuar lepak2 kan , kl lah ,s.alam lah , meh lah jumpe awa kat memane ke , kat mid ke , awa boleh naek train dari sini , itu pon kalau abang nak lah jumpe awa , kalau taknak , takpe , awa tak kesah ,

n awa akan balek if mama da betul2 rindu awa je , itu pon kalau mama rindu kat awa lah kan , awa kan slalu susakan mama je, takan mama rindu awa kan ?

thnx for everything abang . (:

2 comments:

Lala Land said...

i feel you :')
don't worry you still have me that love you so much :)

farah wahidah said...

thnx ija . i know u will be there. (: