Saturday, November 27, 2010

singapore.

mintak2 lah mama kasi . tolonglah . teringin gile kot . dari taun lepas agi dah mengidam . ceh ceh ayat da mcm org mngandung kan . haha

tapi betul . last year nye trop dorang g aku tak g , ni ha next week nak pegi .boleh lak an ade tiket free . ade yang cancel . aku dengar je rase cm nak jerit2 je dah . haha ,sbb happy gile kut , tapi apekan daye saye nak mlawan takdir yang maha esa , i dont think mama will allowed me to go . even if mam kasi pegi pon , sempat ke sminggu tak smpai nak uruskan sume2 ?? dgn pasport da mati ape sume , cmne lah hai ,

aku skang cume leh doa je lah yang terbaek kan . ceh ceh ayat lagi wawa . mintak2 lah ade miracle jadi kan besok or slewat2nye luse lah kan . sempata gi nak g buat pasport . hihi .insyallah .

*croos finger (:

2 comments:

fauzibest5 said...

haha.enjoy ur holiday k.=)

farah wahidah said...

belum pegi pun lah encik fauzi . apelah . pape un thanx (: